Nackasossarnas ordförande bor på Henriksborg

För några veckor sedan skrev jag om att Hans-Åke Donnersvärd, socialdemokratisk oppositionsråd i Nacka kommun, bor i Saltsjöqvarn. Han är nästan granne med socialdemokraternas nya ordförande i Nacka: Carl-Magnus Grenninger.

Carl-Magnus Grenninger
Carl-Magnus Grenninger (bild: Socialdemokraterna)

Carl-Magnus är fil. kand. i nationalekonomi och statskunskap. Han jobbar på Försäkringstjänstemannaförbundet sedan 1979. Han har varit ombudsman och informationschef, och mellan 1990 och 2010 även chefredaktör för FTF:s medlemstidning Försäkring och Finans. C-M har även gett ut boken I huvudet på en redaktör som behandlar FTF och dess omvärld.

Hans prioriteringar i Nacka kommer att ligga på att berätta hur socialdemokraterna skulle vilja forma Nackas framtid, men också att jobba tillsammans med medlemmarna att forma politiken.

“Vi socialdemokrater i Nacka har haft en tendens att överbetona det politiska arbetet i nämnder och styrelser”, säger Carl-Magnus.

>> Läs mer om Carl-Manus Grenninger på sossarnas egen webbplats

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: