Dags för Stockholm stad att skotta Hästholmsviadukten

Nu när Stockholms stad drar igång bygget av en bussterminal i Henriksdal och stänger därför av körfält och hållplatser i trakten borde man fråga sig om de inte först borde skotta Hästholmsviadukten mellan Danviksklippan och Saltsjöqvarn.

Den används flitigt av Danviksklippans grannar för att ta sig til Saltsjöbana, Nacka Värmdö-bussarna, vårdcentral, brevlåda, gym och annat. Grannarna i Saltsjöqvarn använder den för att ta sig till Danviksklippan livs eller fortsätta mot Henriksdalshamnen.

Skottningen av Hästholmsviadukten har aldrig fungerat. Det är satt i system att staden år efter år efter år, trots påminnelser från grannar, inte tar bort snön.

image

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: