Producent till nya hymnen för Docklands sökes

1 augusti deltar ett Docklands-ekipage i årets Prideparad. 20-22 augusti öppnar Docklands, legendariska rejvklubben som fanns i Finnboda, upp sina portar i en ny lokal på Kvarnholmen. I återlanseringen ingår också en tävling för att utse officiella Docklandshymnen: Docklands Reborn – The Anthem.

Producenter från alla stilar av elektronisk dansmusik är välkomna att delta med ledordet ”återfödelse” som enda riktlinje. Skicka in ditt bidrag till anthem@docklands.ee senast den 29 juli för att vara med och tävla.

Alla inskickade bidrag granskas av Docklands jury för en första gallring. De 10 bästa bidragen går sedan vidare till en demokratisk omröstning med start 1 augusti, där du och dina vänner har möjlighet att påverka. Det bidrag som kammat hem flest röster innan 12:00 den 17 augusti blir officiell hymn för Docklands Reborn.

Priset – utöver ära, berömmelse och stadig förvirring – är att framföra det vinnande bidraget på premiären av Docklands Reborn den 20 augusti. Vinnarlåten tillsammans med utvalda bidrag från tävlingen kommer även att släppas som en digi-EP på iTunes, Beatport och Spotify. Alla finalister får en varsin Docklands Reborn t-shirt. Klicka här för att läsa mer om tävlingen…

Docklands rebort: The Anthem

Docklands rebort: The Anthem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s