28 aug: Aktionsgrupp för att bevara skogen Trolldalen träffas

28 augusti klockan 12.30, efter naturvandringen i Trolldalen, är du välkommen till matcaféet Finnboda Slip i Nacka för att diskutera vad vi kan göra tillsammans för att bevara skogen Trolldalen mellan Henriksdal, Finnboda och Svindersviken.

Vi får möjlighet att

  • Utbyta information om vilka planer Nacka kommun har för sista naturbelåtna grönområdet mellan Hammarby sjö, Svindersviken och Saltsjön;
  • Inventera vilka argument det finns för att bevara Trolldalen;
  • Fundera vad vi kan göra tillsammans för att bevara Trolldalen – med allt från att aktivera våra bostadsrättsföreningar i frågan och skriva debattartiklar till att bjuda in politiker och få fart på namninsamlingen;
  • Äta lunch eller fika tillsammans!

Anmälan

Du får gärna dyka upp spontant, men hör gärna av dig på konstantin.irina@gmail.com för att ha koll på hur många vi blir.

Vägbeskrivning

Finnboda Slip ligger på Finnboda varvsväg 19 a (klicka här för karta på Google Maps). Hit kommer du med buss 402 eller 53. Gå av vid Finnboda hamn och fortsätt mot vattnet. Du hittar caféet längst in i möbelbutiken Fogia.

Äng i Trolldalen på Henriksdalsberget i Nacka

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: