Valet 2018: Okända affischerade om kommunchef som boven från Lord of the Rings

Kommunalval 2018 | Okända har satt upp A2-affischer runt nyckelbiotopen Trolldalen mellan Henriksdalsringen, Finnboda och Svindersviken som visar kommunchefen Mats Gerdau (moderaterna) som boven Saruman i Tolkien-trilogin Lord of the Rings.

Vidare står på affischerna: Han vill skövla Nacka. Rösta inte (M)! Stop deforestation.

Aktivisterna, som uppenbart inte har någon partianknytning, syftar på att Alliansen i Nacka har drivit igenom en översiktsplan för Nacka där Västra Sicklaön inkl. Saltsjöqvarn, Henriksdal, Finnboda, Finnberget och Kvarnholmen ska bli tät stad.

Det i sin tur har lett till förslag och beslut om att exploatera halvöns grönområden: Trolldalen på Henriksdalsberget, Bageriberget i Saltsjöqvarn, Ryssbergen mittemot Kvarnholmen, Engelska parken vid Danvikshem och Skatberberget mellsn Finnboda och Finnberget.

Mats Gerdau som Saruman

Mats Gerdau som Saruman

4 svar till “Valet 2018: Okända affischerade om kommunchef som boven från Lord of the Rings

  1. Åke Raushagen

    Kanske inte så konstigt då vi som bor i de utsatta områdena dubbelbeskattas genom att både betala för vårt lokala område och via skatten för utbyggnaden av handelscentrumen i Nacka. Vad har vi för nytta av tunnelbanan?? Vi skall betala genom förtätning av vårt fina område och dessutom få en olidlig trafikmiljö.

  2. Och lite humor har aldrig skadat.

  3. Jag dokumenterar det som händer i området, både det positiva och det negativa.

  4. Mats gerdsu

    Trist att du sprider sådana bilder på mig. Varför gör du det? Jag vill ha dn schysst valrörelse ich sådana här anonyma hataffischer bidrar verkligen inte till en sansad och vuxen debatt.

Kommentera