Site icon Nyheter från Henriksdal, Finnboda & Kvarnholmen mellan Nacka & Stockholm

Café Vy på Henriksdalsberget har nu uppdaterat sin meny

Trevligt sommarcafé på Henriksdalsberget

Trevligt sommarcafé på Henriksdalsberget

Café Vy, ett barnvänligt, hundvänligt och vegovänligt sommarcafé för alla åldrar med utsikt över Sjöstaden, Södermalm och Saltsjöqvarn, öppnade 30 april på Henriksdalsberget.

De senaste månaderna har det varit en del negativa rubriker om Henriksdalsringen i lokalmedia vilket har skapat en negativ stämning på berget och bidragit till att förstöra ryktet om vad bostadsområdet har att erbjuda.

”Vi hoppas att vårt ny café kan bli en fin samlingsplats för alla på berget samt locka hit folk från hela Stockholm”, förklarar Manzoor och Sanna om varför de startade ett sommarkafé. De två entreprenörerna för övrigt uppvuxna på Henkan.

Manzoor och Sanna som startade Café Vy på Henriksdalsberget

Uppdaterad meny på Café Vy

På Café Vys meny finns mat för dig som vill äta frukost, lunch, tidig middag eller bara fika:

Meny Café Vy 20210508 – det blir säkert ändringar då och då

Café med Nackas finaste utsikt?

Henriksdalsberget är Stockholm innerstads högsta punkt med sina 57 meter över havets yta. Berget ligger ju på gränsen mellan Stockholm och Nacka.

Serveringen finns i en food truck i glada färger med möjlighet att sitta runt borden, i gräset eller på klipporna i hörnan Henriksdalsringen 43 – 45, alltså nära trappan från Henriksdals station. Bara att välja vad som passar.

Läget ovanför Saltsjöbanan / Henriksdalstunneln gör att du har en underbar utsikt över

Följ gärna Café Vy på Instagram som har smygöppnat i dagarna men utbud och annat ska vara klart 30 april. Läs gärna om alla caféer, restauranger och pizzerior i Henriksdal, Finnboda & Kvarnholmen.

Utsikten från Café Vy mot Danviksklippan och Södermalm
Café Vy på Henriksdalsberget
Exit mobile version