Luciano Cau blir butikschef på ICA Nära Finnboda

Luciano Cau har varit digital försäljningsansvarig på ICA Maxi Vasa i Södertälje. Nu blir han butikschef på ICA Nära Finnboda i Nacka.

Luciano är en av de 40 talangerna som enligt tidningen Dagligvarunytt ska ta dagligvaruhandeln in i framtiden. Han har jobbat ihop tidigare med Finnboda-handlaren Susan Bardevik när hon var butikschef på Karlaplan och Luciano fick där sitt första jobb.

”Jag har alltid tyckt att det varit roligt att arbeta inom Ica. Jag har testat lite olika saker vid sidan om men inte känt att jag har trivts lika bra. När man lägger så mycket av sin vakna tid på jobbet är det viktigt att man trivs. Jag vill också kunna påverka och göra skillnad för människor”, säger han till Dagligvarunytt om varför han vill driva egen butik.

Handlarteamet på ICA Nära Finnboda
Handlarteamet på ICA Nära Finnboda (bild: ICA Nära Finnboda)

Samråd för Henriksdalsbacken: Lämna synpunkter senast 17 mars

4 feb till 17 mars håller Nacka kommun samråd för detaljplanen för Henriksdalsbacken inkl. Trolldalen. Privatpersoner & föreningar lämnar synpunkter så här:

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: