Site icon Nackanytt i Kvarnholmen Finntorp Saltsjöqvarn Finnboda Henriksdal

29 oktober: Bluesparty med ungdomliga inslag på Danvikstulls värdshus

29 oktober är det återigen dags för Stockholms Bluesförenings bluesparty på Danvikstulls värdshus i Det Vita Huset vid Danviksbron. Boogiesaurus Rex och Nicklas Thelin Trio spelar.Så här ser spelskemat ut i detalj:

kl 20:00 Boogiesaurus Rex
kl 21:00 Nicklas Thelin Trio
kl 22:00 Boogiesaurus Rex
kl 23:00 Nicklas Thelin Trio

Biljetter kostar 100:- och för medlemmar i Stockholms Bluesförening kostar det 80:-. Ungdomar under 25 betalar halva priset. Ungdomar under 18 år behöver ha målmans sällskap. Danvikstulls Värdshus öppnar kl 17:00, och då finns det också möjlighet att äta mat,

BOOGIESAURUS REX är ett ungt bluesband som är inspirerade av Jimmy Reed, Muddy Waters, Elmore James, Albert King, Howlin’ Wolf, Junior wells och Magic Sam. Bluesklassiker blandas med eget material.

Bandet består av Jonas heinonen (bas/gitarr/sång), Bo Erik Jonsson (bas/gitarr/sång) och Peter Värttö (trummor). Eventuellt är John Runefelt (piano) och en slagverkare med som gästartister.

NICKLAS THELIN TRIO är en konstellation som spelar powerblues med mycket energi. Medlemmarna har spelat ihop i flera olika sammanhang i ca 5 år. De bildades efter ett jam på Stampen, och medverkade på vår Undomsbluesfestiavl våren 2010.

Bandet består av Nicklas Thelin (Sång, Gitarr), Jonas Lindberg (Bas, sång) och David Lännerholm (trummor)

Ytterligare information fås av Pelle Leuf ordförande i Stockholms Bluesförening:

Exit mobile version