Förbluffande skylt för nya restaurangen Lucky House på Henriksdalsberget

HENRIKSDALSBERGET | Kinakrogen Lucky House, restaurang Sundance efterträdare på Henriksdalsberget, har fått upp sina skyltar på krogens fasad. Och dragit till sig mycket uppmärksamhet redan innan kvarterskrogen har öppnat.

Det som potentiella matgäster på Henriksdalsberget är förvånade över, är de många stavfelen. Lunch förkortat lun har blivit “Nul”, mellan har blivit “mellal”, Vi serverar har blivit “ViSerVerar”, sallader har blivit “sallder” och i ordet Välkommen fick ett uppvänt M tjäna som bokstaven “ä”.

Skylt för kinakrogen Lucky House på Henriksdalsberget

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

En kommentar till “Förbluffande skylt för nya restaurangen Lucky House på Henriksdalsberget”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: