Mer om Sturebadet hamam i Elite Hotel Marina Tower

SALTSJÖQVARN | Jag har tidigare skrivit om att Sturebadet ska öppna hamam i Elite Hotel Marina Tower till sommaren 2012. Nu hittade lite mer information om den här tränings- och spaanläggningen som kräver att du blir medlem i deras klubb enligt köprincipen.

Elite Hotel Marina Towers bassäng i Saltsjöqvarn
Elite Hotel Marina Towers bassäng i Saltsjöqvarn (bild: BRF Västra Saltsjön)

Hamamet är ritat av arkitekt Per Öberg som även stod för spa-miljöerna på Sturebadet och Grand Hotel.

I medelmskap ingår gym, personlig tränare, hamam, jacuzzi, bassängbad och bastu. Alla behandlingar är enligt Kerstin Florians spa-koncept.

För mer information gällande den nya anläggningen, visning och köplats till medlemsklubben vänligen kontakta platschef Sofie Lundström på tel 070-348 04 49 eller via mail: sofie.lundstrom@sturebadet.se.

>> Läs mer på Sturebadets egen hemsida 

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

En kommentar till “Mer om Sturebadet hamam i Elite Hotel Marina Tower”

  1. Det låter häärligt! Jag hoppas innerligen att även jag som inte tål klor skall kunna göra besök i er bassäng. Jag föreslår en saltvatten bassäng. En sådan som förebild finns i Skärholmen – Stockholms enda. Besök gärna den och låt er inspireras. Just eftersom ni skall bygga en helt ny bassäng har ni möjlighet att installera framtidens miljövänliga bassängvattenreninig. Idag är det många som blir rödögda och förkylda av klorrening i bassängbad. Få känner till att det finns alternativ. Tidigare har vi tagit bort klor i våra kaffefilter nu är det dags att bassängbaden skall bli av med klor. Miljömässigt är det också ett steg i rätt riktning.

    Det är givet att ni väljer det alternativet!
    Jag nyttjar Florians produkter och sörjer att jag ej kan simma på Sturebadet.

    Irma Wallenborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: