Busschaufför och trafikanter bråkade på buss 53

1 november hamnade en busschaufför på buss 53 på Henriksdalsberget och en tjej i bråk om störande ljus från en mobiltelefon.
Det slutade med att en odentifierad 17-årig kille lade sig i och slog föraren i ansiktet.

Killen är nu misstänkt för hot och våld mot tjänsteman.

image

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

2 reaktioner till “Busschaufför och trafikanter bråkade på buss 53”

  1. Jag åkte faktiskt med på den aktuella bussen. “Tjejen” i fråga pratade faktiskt väldigt högt i sin mobil, vilket chaffisen påpekade ganska omgående. Jag klev av bussen vid Slussen och såg att hon väntade kvar till sist på bussen, hörde lite gap & skrik om att chaffisen var rasist etc,men jag såg inte att det fanns en kille kvar på bussen.Missade det tydligen. Tyckte att det kändes jävligt olustigt att en tillsägelse ska bli en fråga om rastillhörighet, för “tjejen” skrek att det aldrig hade hänt om hon var svensk.
    Heja.

    //J

  2. Smart tjej…..som inte har intelligens nog att förstå att när CHAUFFÖREN av fordonet hon själv färdas i, säger till henne att sluta störa inte förstår innebörden och vikten av att chauffören ska kunna koncentrera sig på sitt arbete! självbevarelsedrift 0% lycka till i livet fröken! Samt den sjuttonåriga “hjälten” som misshandlar en busschaufför på linje 53 som HELA henriksdalsberget är beroende av, att underminera denna kommunikation med sådan idioti borde leda till en omgång tjära och fjädrar! en stjärna som han kommer att få det han förtjänar serverat av livet självt förr eller senare <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: