Ny förskolechef på JENSEN förskola i Danvikstull

Det Vita Huset vid Danvikstull

Nya förskolechef på JENSEN förskola i Danvikstull heter Karin Cupelli. Förskolan är belägen i Det Vita Huset på Alsnögatan.

Hon har tidigare varit biträdande förskolechef. Karin är nu också chef över JENSEN förskola i Silverdal. Hon är utbildad förskolelärare som tidigare jobbade inom kommunal förskola som personalsamordnare och utvecklingsledare.

“Jag finner att en bra chef inom förskolan är tydlig i sina förväntningar på medarbetarna och skapar en organisation som vilar på en gemensam barnsyn. Min vision för en utmärkt förskola kännetecknas av ett tillåtande klimat där pedagogerna hjälper barnen att agera på toppen av sin förmåga”, skriver Karin i ett brev till föräldrarna.

Danvikstull med Saltsjöbanan, Värmdövägen, Danviksbron och Det Vita Huset
Danvikstull med Saltsjöbanan, Värmdövägen, Danviksbron och Det Vita Huset

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

En kommentar till “Ny förskolechef på JENSEN förskola i Danvikstull”

  1. Hej. Jag heter Göran Engvall och när jag går min runda går jag förbi dagisets uteplatser. För några veckor sedan var en kvinna med 6 hundar
    inne i inhägnaden intill huset. Hon stänger grinden och låter sina hundar rastas. Jag nämnde då för kvinnan att jag tycker det är olämpligt med denna gård som hundrastgård med tanka om barnen som skall vara där.
    Jag tyckte att hon kunde använda hundrastgårdarna i Vita berget, fast jag har inte med det hela att göra. I dag, söndag den 28/2 kom en kvinna med 3 hundar till samma uteplats och gick in inhägnaden samt stängde grinden efter sig så att hundarna inte skulle smita. Om det är samma kvinna som tidigare vet jag inte men hundarna var inte desamma.
    Om det skulle vara så att även Ni tycker det är olämpligt med rastgård i eran inhägnad så förslår jag ett lås på grinden får då kommer i varje fall inte kvinnan i på denna gård.
    Med vänlig hälsning Göran

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d