From 21 maj: Buss 53 har omlagd körbana i City

Buss 53 samt 50, 54 och 63 har omlagd körbana klockan 7:00 – 19:00 from 21 maj på grund av köer på Vasagatan.

Bussen hoppar över hållplatserna efter Tegelbacken fram till Dalagata och tar istället en vända via Kungsholmen. Så räkna med förseningar.

Vänd dig gärna till politikerna i trafiknämnden på Nacka kommun för att sätta tryck på SL att lösa frågan. 

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

4 reaktioner till “From 21 maj: Buss 53 har omlagd körbana i City”

  1. Var igår tvungen att köra bil på Vasagatan och kan bara konstatera att jag är väldigt glad att inte bussen tar den vägen just nu. Näst intill totalstopp mitt på med bara en fil. Omläggningen är ju tidsbegränsad i väntan på att vägarbetena blir klara. Bättre med en buss som håller tiderna och inte ställer in vissa avgångar p.g.a. förseningar. Byte till tunnelbana och andra busslinjer går ju att göra eller hur?

  2. Jag har varit i kontakt med Kristoffer Tamson som meddelar via annan personal att det är trafikledningen som lägger tidtabeller men när man frågar trafikledningen och SL är det goddag yxskaft!
    SL kan inte redogöra förklara varför.
    Ett annat exempel från verkligheten att man ställer in buss 1 från Gärdet för att det är vägarbeten mellan Tegeluddsvägen och Valhallavägen och det höll bussbolaget hemligt för trafikledningen. Så man kan bli konspiratorisk för mindre….

  3. Dumheter!Hur kan man bara hoppa över Centralen? Är det här början till nerläggning av linjen??

Kommentera

%d bloggare gillar detta: