Sätt upp! Affisch för sommarens tre natur- och stadsvandringar

Naturvandring 2012 i skogen Trolldalen, Nacka

Här kommer en affisch i pdf-format som du kan sätta upp i trapphuset, på anslagstavlor, föreningslokaler och på jobb / skola med sommarens tre natur- och stadsvandringar på Danviksklippan, Saltsjöqvarn, Henriksdalsberget, Trolldalen och Finnberget.

27 maj är det natur- och stadsvandring från Danviksklippan till Saltsjöqvarn via naturområdet Bageriberget. 10 juni blir det natur- och stadsvandring på Henriksdalsberget med nyckelbiotopen Trolldalen. 26 augusti natur- och stadsvandrar vi på Finnberget med naturområdet Skatberget

Ladda ner affisch (pdf)

Uppställning på utsiktsplatsen i Trolldalen mot Gäddviken på natur- och kulturvandring

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: