Whatsupsthlm lanserade digitala Stockholmsguiden ”Falken”

Whatsupsthlm.se är sedan 2009 någon slags guide på Internet för dig som vill veta vad som händer i Stockholm – äta ute, klubbar, konserter, kulturevenemang, turistattraktioner etc. Redaktionen sitter i DanvikCenter. Förra veckan utökades Whatsupsthlm.se med “Falken” som steg för steg hjälper dig att hitta det du söker i Stockholm, oavsett om du är ny i stan eller har bott här länge. Det som är så bra med Falken är att den är så pass bred i sin målgrupp men lyckas ändå fungera pricksäkert, säger Adam Linders, chefredaktör på Whatsupsthlm.se, som har konstruerat Falken.

Tyvärr verkar dock Falken inte hitta Västra Sicklaöns höjdare Socker & Salt, Finnboda café och Svindersviks Brygghus. Men man kan tipsa redaktionen om dessa ställen.

>> Testa själv Falken

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: