Restaurangtillskottet Zee recenserat i WhatsUpSthlm

Andreas Nyléns och Hannes Seemans restaurangprojekt Zee och ZeeSide har redan öppnat sina portar i Henriksdalshamnen. “Kan verkligen rekomender stället. Mycket bra, mat till bra pris och vilket ställe och utsikt”, skriver en gäst i Stockholmsguiden WhatsUpSthlm.

Kockarna Andreas Nylén och Hannes Seeman på Zee i Henriksdalshamnen

Guiden har också träffat krögarna bakom Zee för en intervju om varför de öppnade i Henriksdalshamnen.

“Läget här är oslagbart. Vi vill skapa en levande mötesplats som fungerar både som “ditt andra vardagsrum” och som en plats dit såväl stockholmare som turister och gäster ska kunna njuta av en kulinarisk upplevelse ihop med förmodligen Stockholms vackraste utsikt”, säger Hannes Seeman till WhatsUpSthlm.

>> Läs hela recesionen av Zee i WhatsUpSthlm

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: