Bagericaféet i Henriksdalshamnen har öppnat

Efter fiskrestaurangen Zee har nu också Bakarna kafé och konditori öppnat på Jan Inghe-Hagströms Torg 18 i Henriksdalshamnen. Bagericaféet började sin verksamhet i slutet av november med att erbjuda 10 procent rabatt på saffransbröd fram till julen.

Bakarna kafé och konditori i Henriksdalshamnen

På caféet kan man handla något sött (kanelbulle, tårta, bärpaj, mazariner etc.), något salt (smörgåsar, sallader, landgångar, räkmackor, smörgåstårtor, snittar etc.) och matbröd (danskt råg, kavring, levain, baguette, rågsiktskaka, frallor etc.).

I sortimentet finns också något som heter Sjöstadslimpa. ”Gott och trevligt”, skriver bloggaren Henrik Nilsson om en frukost på Bakarna.

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: