Replokal på Henriksdalsberget för dig mellan 12 och 18 år

Ska du lära dig ett instrument och söker en plats där du inte stör? Eller håller ni på att bilda ett band? Eller så har ni redan ett band och vill repa? I så fall kan replokalen på Glada Henkans fritidsgård på Henriksdalsberget vara något.

Glada Henkans replokal på Henriksdalsberget (bild: fritidsgården Glada Henkan)

I replokalen finns elgitarr (Squier Telecaster), två akustiska gitarrer, en elbas, keyboard, basic trumset, trumstockar, rods och andra percussioninstrument. Det finns också har mixerbord kopplat till högtalare, och högtalare.

Glada Henkan är också känd sina musikintresserade ungdomar och fritidsledare. Här jobbar grimeartisten Tom Piha. Här jobbade tidigare filmaren Jonas Embring, som gjorde musikvideon för bl.a. Jay Jay Johanson (It hurts me so), Nicolai Dunger (I’d rather die) etc. Man anordnar dessutom musikfestivalen Henkankarnevalen. Bredvid replokalen finns en studio, där DJ Özgur Can höll kurser för traktens framtida musiker.

Kostnad

En fast reptid kostar 100 kr per person per termin. Då får man 2 ½ timmar i veckan, plus möjligheten att boka in ett och annat extrapass om så behövs. Självklart får man komma och pröva på en gång utan kostnad.

Kontakt

Om du är intresserad, ring gärna tel. 08-718 79 76 eller mobil 070-431 99 76.

>> Besök den öppna gruppen för Glada Henkans replokal på Facebook

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: