TV4 bröllopsfotade på Fäfängan

I onsdags var det modellfotografering på Fåfängan inför TV4:s nya tv-serie Fyra bröllop som ska sändas under våren.

Logotypen för TV4:s tv-serie Fyra Bröllop (bild: Silverback)

Allt är fortfarande mycket hemlighetsfullt, men tidigare pratade om att man kommer att träffa fyra blivande brudar i varje program. Den som lyckas bäst med sitt bröllop vinner en bröllopsresa i slutet av veckan. Det hela låter alltså som tv-programmet Halv åtta hos mig.

På casting-sajter letade produktionsbolaget Silverback, som även står för produktionen av Halvåtta hos mig och Draknästet, efter olika par, exempelvis 60-plussare. Så det blir en del spännande par antagligen.

Även själva bröllopen kommer att bli mycket olika. “Från vita duvor och stora kyrkbröllop till barfotavigsel på släta klippor eller knytkalas vid bygdegården… från Skåne till Norrland”, står det i Silverbacks reklam.

Fotograferingen på Fåfängan gällde ett vinterbröllop som skulle visas i maj 2011.

>> Besök programmets sida på Facebook

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: