Bluesparty med Mississippi Saxophone och Panama Blues Limited

På fredag, den 11 februari 2011 är det dags igen för bluesparty på Danvikstulls Värdshus i Det Vita Huset vid Danviksbron, Alsnögatan 11.Mississippi Saxophone spelar klockan 20:00 och 22:00. Panama Blues Limited kör klockan 21:00 och 23:00. Danvikstulls Värdshus öppnar kl 17:00, och då finns det också möjlighet att äta mat.

Biljetter kostar 100:- och för medlemmar i Stockholms Bluesförening kostar det 80:-.

Mississippi Saxophone är ett soundmässig oborstad och rå trio som har huserat på flera av klubbarna inne i Stockholm sedan fjolårets festivalspelning. Fortfarande är grundfundamentet 50-talets big city blues inspirerad av Muddy Waters Howlin´ Wolf little Walter med flera legender, men antalet egna låtar blir stadigt fler. Fortfarande finns givetvis munspelet, the Mississippi Saxophone, i centrum.

Bandet består av Mats Rosén (Munspel,Trummor), Glenn Lovén (Gitarr, Sång) och Joakim Rosén (Munspel, Trummor, Sång).

Panama Blues Limited kommer ifrån Stockholm. De spelar mest egna låtar, med inspiration från svart blues och soul samt vit blues.

Bandet består av Big Red Magnus Calais (gitarr, sång – känd bl.a. ifrån Sven Zetterbergs City Band, Bluesrockers och Tempo Trippers), Gustav Slim (gitarr, munspel), Daniel Bones Öst (bas) och Arne Woddy Olsson (trummor).

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: