Två korpenlag från Henriksdalsberget

Finnbergets korpenlag har under våren fått sällskap av två lag från Henriksdalsberget: Dasslocket United, som har varit aktiv under tidigare år också, och Henriksdalsbergets FF.

Henriksdalsbergets konstgräsplan på innergården
Henriksdalsbergets konstgräsplan på innergården

“Även om det numer är få i laget som har sin hemvist på Finnberget, så får väl Henriksdalsberget anses som den mest lokala rivalen i Nacka korpen”, skriver Kent Åkesson på Finnberget korpens sida.

Dasslocket United kan nås via Kimmo Huhtinen (kimmo.huhtinen@acegroup.com, tel. 0708-714 692), medan Henriksdalsbergets FF nås via Kerem Özürküt (keremozu@gmail, tel. 08-718 38 11).

Henriksdalsbergets FF har en egen sluten grupp på Facebook som Mio Sne och Kerem Özürküt förvaltar. Likaså Dasslocket United. Dessutom upptäckte jag Dasslocket Uniteds tio år gamla hemsida på Internet med pizzabagaren som logga?

P.S. Visste du att det finns en fotbollsplan på Henriksdalsbergets innergård och att veteranerna Kenneth Kenta och Billy Ohlsson är uppvuxna på Henriksdalsberget? Eller att Modaser Zekria från Hammarby IF bor här?

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: