Flera kontrollpunkter inom motionsprojekter hittaut.nu ligger på Henriksdalsberget, Saltsjöqvarn och Kvarnholmen

7 och 8 maj 2011 släpps kartan med kontrollpunkter för årets upplaga av Järla Orienterings hittaut.nu – ett motions- och friskvårdsprojekt för att stimulera grannar i Nacka och Hammarby sjöstad att röra sig i vår vackra natur.

Kontrollpunkt eller checkpoint inom Järla Orienterings hittaut.nu
Kontrollpunkt eller checkpoint inom Järla Orienterings hittaut.nu

Kartan innehåller 60 kontrollpunkter, däribland några på Västra Sicklaön.

Så här kommer du igång?

För dig är det bara att köra igång och börja hitta ut. Du kan använda dig enbart av kartan, men Du kan också ta hjälp av GPS. På den virtuella kartan på hittaut.nu (släpps också i helgen) finns koordinater för samtliga checkpoints.

Varje checkpoint är markerad med en stolpe. När du besökt din första checkpoint går du in på vår hittaut.nu/nacka och registrerar. Här går du sedan in varje gång du har tagit nya checkpoints och skriver in den bokstav som finns markerad på stolpen.

Ju fler check-points du hittar desto större chans har du att vinna fina priser. Vid varje månadsskifte lottar vi fram några månadsvinnare. Vinnarna presenteras på hittaut.nu och i NackaVärmdö Posten. Efter den 30 november lottar vi dessutom ut priser bland dem som har besökt alla checkpoints.

Varje månad tillkommer några kontrollpunkter på hittaut.nu.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: