Boule & Berså tar nu kort

Det är säkert många som har tagit sig till Boule & Bersås uteservering nedanför Danviksbron och som fick dra hem igen besvikna över att krogen inte hade kortläsare.

Boule & Berså nedanför Danviksbron
Boule & Berså nedanför Danviksbron

Närmaste bankomat finns i korsningen Folkungagatan / Renstjärnasgatan, vid Sickla köpkvarter och utanför Konsum i Hammarby sjöstad. Pengar kan man även ta ut på ICA Nära Henriksdal på Henriksdalsberget.

Men nu har Boule & Berså lyckligtvis skaffat en kortläsare. Men kontanter föredras fortfarande eftersom det tar inte lika mycket tid att hantera pengar och kostar mindre för krogen också (jaja! man måste betala en avgift på varje korthantering plus betala för kortläsaren också).

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: