Ekologiska barnklädbutiken MadeForKids i Henriksdalshamnen nominerad till Internetworld Topp 100

MadeForKids, e-butiken som säljer ekologiska barnkläder på nätet, startade sin näthandel för runt ett år sedan. Nu när man har runt 2.000 e-handelskunder har e-butiken även blivit nominerad till Internetworld Topp 100.

E-butiken Made for Kids säljer ekologiska barnkläderMadeForKids grundades av Marie Wennergren – entreprenör, tvåbarnsmamma och miljökonsult.

”Att driva e-handel idag bygger på engagemang både från oss och våra kunder. Det är därför extremt viktigt att bli personlig och visa att vi bryr oss både i form av vår kundtjänst, men också i de sociala sammanhang som vi förekommer, tex Facebook och andra sociala forum”, säger Marie i ett pressmeddelande.

Internetworld Topp 100 hålls i år för 15:e gången, där vem som helst kan nominera sina favoritsajter inom olika kategorier. Sista dagen för nomineringar är 26:e augusti. Därefter kommer en jury att göra sitt val och publicera vinnarna under hösten.

Kommentera