Tre bostadsrättsföreningar samarbetar om värmesystem

Enligt BRF Svindersviks nyhetsbrev har tre bostadsrättsföreningar på Henriksdalsberget, alltså även BRF Utsikten 1-35 och BRF Henriksdalshöjden, ingått ett samarbete om ett nytt värmesystem eftersom det gamla behöver bytas ut.

Värmelelement i lägenhet på Henriksdalsberget
Värmelelement i lägenhet på Henriksdalsberget

HP Rör AB har fått uppdraget att genomföra projektet som påbörjades i september och beräknas ta c:a två månader. Vattnet måste därför stängas av vid något tillfälle. Detta annonseras på anslagstavlorna i trappuppgångarna.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: