Bilder från restaurang FB SEAs discomingel i Finnboda

FINNBODA | I onsdags, 30 november bjöd duon bakom restaurangen FB Sea i Finnboda grannar, vänner och gäster på discomingel för att fira sjökrogens uppstart i september.

Gästerna kunde ta plats i F/B Seas olika sittmiljöer som man har byggt upp, ta för sig av aptitretare, ta ett glas vin, öl eller läsk och lyssna på dj Montauks och Ivo & Kusinens musik.

I ingången väntade krögarna Jonas Andersson och Patrik Pihlajasalo med bubbel på gästerna som ibland hade små presenter med sig. ”(…) vi satte oss vid fönstret på övervåningen, tittade ut över det skvalpande havet och pratade om hur lyckligt lottade vi är att bo i en stad så omgiven av vatten”, skriver Malin Lundblad på sin blogg om releasefesten.

Det var också roligt att se fotografier här och där ur HSB:s samling om Finnboda varv, samt plankar som har gjorts för varje sjösättning i Finnboda med sjösättningens år och båtens namn.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: