Inspira förskolor och skolor tar över Höjdens förskola på Henriksdalsberget

HENRIKSDALSBERGET | Från och med 2012 kommer Inspira förskolor & skolor att driva Höjdens förskola på Henriksdalsberget och därmed avlösa tidigare entreprenören Hälsans förskola. Det här är det tredje entreprenörsbytet på fem år nu.

Hälsans förskola på Henriksdalsberget
Hälsans förskola på Henriksdalsbergets innergård

“Vi som arbetar på förskolan Höjden samt inom Hälsans förskola är fundersamma över framtiden, menvi hämtar styrka i vår profession och erfarenhet. Det är många saker som måste komma på plats ochdet ställer krav på logistik samt tålamod och förståelse”, skriver förskolechefen Peter Andersson.

Inspira driver redan tre förskolor i Nacka: Finnboda förskola, Daggkåppan på Sickla Allé och förskolan Neglinge gård.

>> Läs mer om skolor, förskolor och fritidsgård på Västra Sicklaön

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

2 reaktioner till “Inspira förskolor och skolor tar över Höjdens förskola på Henriksdalsberget”

  1. Var skriver Peter Andersson det du citerat? Nyfiken då de blivit av med kontraktet då ledningen inte skött sina åtaganden. Personalen på förskolan har gjort ett kanonjobb och utan dem hade förskolan fallit samman mycket tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: