15 december: Lansering av smycken från Saltsjöqvarn

SALTSJÖQVARN | 15 december klockan 17:30 – 20:30 är det releasefest på Götgatan 44 (källarvåning) för smycken som ritas av Elena Nelander som bor i Saltsjöqvarn.

Kristallhalsband - Elena Stockholm
Kristallhalsband (bild: Elena Stockholm)

Elena har bott i Saltsjöqvarn i drygt tre år. Innan dess bodde hon på Södermalm men flyttade hit eftersom det är nära jobbet och ”ett mycket trevligt område vid vattnet”, säger hon.

Kristallsmyckena designas av Elena och tillverkas i Tjeckien, ett land som har en lång tradition för att arbeta med kristall både som material för hemprodukter och smycken.

Metalldelarna är nickelfria och handgjorda av stål med silver- och rodiumplätering. Silver och rodium ger glans och skönhet. I vissa design används palladium som beläggning för en mörkare touch.

Hör av dig till info@elenastockholm.se senast 12 december om du vill vara med på releasefesten. Annars kan du beskåda och köpa smyckena på Elena Stockholms webbplats och -butik: www.elenastockholm.se

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: