Bilder från julfesten på Danviks Hälsoforum

SALTSJÖQVARN | I torsdags bjöd Danviks Hälsoforum i DanvikCenter medlemmar och teamet av personliga instruktör och gympaledare till ett julbord i gymmets gruppträningsrum.

35 tackade ja till inbjudan från Danviks Hälsoforum. Och det blev en bra blandning av folk med allt från barn till seniorer, tonåringar till träningsfreaks. Det pratades svenska, grekiska, turkiska och serbiska-kroatiska-bosniska vid borden.

Active Catering, som driver lunchrestaurangen i DanvikCenter, stod för maten. På serveringsborden fanns klassikerna som man känner igen från ett julbord – prinskorv, köttbullar, Janssons frestelse, rökt lax, sill, rödbetssallad, potatis etc. Själv fick jag som vegetarian quorn-spett, fallafel, ostpaj, kokta rödbetor med rostade solrosfrön och annat gott.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: