30 januari: Invigning av nya DJ- och dansrummet på Glada Henkan

HENRIKSDALSBERGET | 30 januari invigs nya dj- och dansrummet på fritidsgården Glada Henkan, och den ska användas flitigt: 1 februari börjar danskursen med fokus på dancehall & hiphop. 6 februari börjar även kursen för att lära sig bli en professionell dj.

Affisch för danskurs och djkurs på Glada Henkans fritidsgårdDanskursen börjar 1 februari klockan 19:00. En danslärare håller klasser en gång per vecka. Du lär dig danhall-koreografier och nya steg. Huvudmål är att uppträda i musikfesten Henkankarnevalen i maj 2012. Du kommer kunna boka dansrummet själv också.

Dj-kursen börjar 6 februari klockan 19:00. I rummet finns all utrustning för att kunna bli professionell dj. Dessutom flyttar musikstudion in så att du kan spela in dina egna produktioner.

Anmäl dig till Glada Henkans personal om du är intresserad av kurserna.

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: