Nätverksguru rekryterad till LAN Assistans

GÄDDVIKEN | LAN Assistans som erbjuder IT-infrastruktur, systemlösningar, datakommunikation och drift från sitt kontor på Kvarnholmsvägen har rekryterat en nätverksguru som har varit med om att ta fram nätverkinfrastrukturen för börsen i London.

Nytillskottet heter Magnus Hultman. ”Magnus är ett utmärkt tillskott för oss på LAN Assistans.Han är driftens nya nätverksansvarige, tillika expert på att sätta in kostadseffektiva lösningar, vilket är någonting som samspelar med vår affärsidé om att erbjuda kunden just konstadseffektivitet”, säger Lars Nygren, driftchef på LAN Assistans om nyrekryteringen.

>> Läs LAN Assistans pressmeddelande om nyrekryteringen 

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: