Atlaskotan öppnar mottagning i Danvikstull

Danvikstull / Henriksdalsberget | Anton Andersson som bor på Henriksdalsberget sedan 2005 ska öppna en mottagning inom Atlaskotan i det Vita Huset vid Danvikstull den 24 februari.

“Många svenskar går runt med huvudet på fel ställe och det är något vi rättar till på Atlaskotan. En förskjutning på den översta nackkotan, atlaskotan, gör att huvudet hamnar snett vilken kan orsaka mängder av besvär i hela kroppen för att inte tala om dålig hållning och balans”, säger Anton i ett pressmeddelande.

13 mars klockan 16:00 – 19:00 är det invigning.  Alla är välkomna då för att göra en gratis undersökning, samt för att höra om vad en atlasbehandling kan göra för balans och hållning och hälsan.

>> Läs mer om mottagningen på NewsDesk: http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/atlaskotan/pressrelease/view/atlaskotan-lanserar-ny-mottagning-i-danvikstull-atlaskotan-var-sista-pusselbiten-733897#

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: