Södermalmsnytt jämför Henriksdalshamnen med Nackas Solsidan

HENRIKSDALSHAMNEN | I sitt senaste nummer jämför lokaltidningen Södermalmsnytt Henriksdalshamnen med Solsidan i Nacka.

Sommarens uteserveringar på marina torget i Henriksdalshamnen

Förra sommarens uteserveringar på Jan Inghe Hagströms torg

Artikeln nämner att Hammarbyledens Motorbåtsklubb kommer tillbaks i maj till småbåtshamnen på Jan Inghe Hagströms-torg, att Handlare’n öppnar en matbutik inom kort och att vårsolen lockar många till kajens och torgets läktarliknande sittmöjligheter.

”Vi trivs fantastiskt bra, det här är det bästa området i Sjöstaden tycker vi. Det är vackert, vi njuter av närheten till kulturutbudet och till skidspår och natur”, säger Ann Tollbäck till Södermalmsnytt. Hon flyttade till Henriksdalshamnen i oktober.

Nästa vår kommer också Anders Franzén-parken mellan Henriksdalshamnen och Danviksklippan att bli färdig.

>> Läs hela artikeln i Södermalmsnytt

Kommentera