Vilans skola och förskolor söker ny rektor

HENRIKSDALSBERGET / FINNBODA | Förträffliga Yvonne Staffansson, rektor på Vilans skola och förskolor, går i pension. Därför söker Nacka kommun nu en ny rektor tillika förskolechef.

Vilans skola i Nacka - Västra Sicklaön

Första skolbyggnaden för Vilan (eller Hvilan) uppfördes i slutet av 1800-talet

Vilan omfattar förskola och F-6, fritidshem samt modersmålsundervisning. Totalt finns c:a 300 barn och elever. I verksamheten ingår också eget kök. Vilans skola var en av Nacka kommuns prickfira skolor vid skolinspektionens genomgång 2011.

Rektorn ska va lyhörd och tydlig pedagogisk ledare som vill ha uppdraget att leda Vilans skola och förskolor samt Nacka kommuns modersmålsundervisning mot målet att Nacka kommun ska ha skolor i världsklass.

>> Läs hela platsannonsen

Kommentera