Wennerström Ljuskontroll flyttar in i Henriksdalshamnen

HENRIKSDALSHAMNEN | Skyltarna vid två av affärslokalerna på Brf Sjöstadshamnens bottenplan mellan PONG och Puls & Träning skvallrar nu om att det familjeägda företaget inom ljusstyrning Wennerström Ljuskontroll kommer att flytta in snart.

wennerström ljuskontroll showroom i henriksdalshamnenWennerström Ljuskontrolls kunder är huvudsakligen tillverkare av belysningsarmaturer, elgrossister, elinstallatörer samt fastighetsägare och skyltindustri, men man har också ljuskällorna Ledon och BTicions som via Intelligenta Hem säljs till konsumenter.

Idag har man försäljningskontor och showroom på Babordsgatan 20 i Hammarby sjöstad. Jag tolkar som den verksamheten flyttar nu till Henriksdalshamnen.

Ett svar till “Wennerström Ljuskontroll flyttar in i Henriksdalshamnen

  1. Dunderharen

    Jippy, va kul…….

Kommentera