4 & 5 maj: Disa Sofia Sjöstrand, Emelie Persson och C/o Nilsson på SaltsjöBar

SALTSJÖQVARN | 4 & 5 maj klockan 19:00 – 22:00 är det återigen dags för musikeventet SaltsjöBar på Elite Hotel Marina Tower i Saltsjöqvarn. Som vanligt gäller det fri entré och 20 år som undre åldersgräns.

Baren på Elite Hotel Marina Tower i Saltsjöqvarn
Baren på Elite Hotel Marina Tower

Fredag 4 Maj: DISA SOFIA SJÖSTRAND & EMELIE PERSSON

Disa Sofia Sjöstrand och Emelie Persson är en duo som sjort sig känd för att starta dansgolv var de än spelar. De har spelat på Strand, Debaser, Tranan, Sommar, 1900, Spymlan, Sommar och Imperiet med meraoch har just fått sin första gemensamma klubb. Den heter Je T’aime kommer att husera på Debaser Medis i sommar. På fredag ger de Saltsjöbars gäster ett smakprov på sin väldigt specialla kombination av total glädje och fingertoppskänsla.

Lördag 5 Maj: C/o NILSSON

Dj-familjen C/o Nilsson tänker sig en saltstänkt barnatt med havet i fonden och sjömansvisor i högtalarna. Gillar du vågsvallspop från Göteborg, det bästa från Medelhavets Ibiza och 80-talsvinyl i sann San Tropez-anda är det Saltsjöbar som gäller på lördag!

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

En kommentar till “4 & 5 maj: Disa Sofia Sjöstrand, Emelie Persson och C/o Nilsson på SaltsjöBar”

  1. Skulle var trevligt med lite finstämd jazzmusik i baren. Jag har bra förslag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: