Pizzeria kan vara på gång i Henriksdalshamnen

HENRIKSDALSHAMNEN | Enligt rykten ska en pizzeria öppna i hörnan Henriksdalsallén / Pollargatan i Henriksdalshamnen.

Svenska Bostäders affärslokal på Henriksdalsallén / PollargatanAffärslokalen ligger i Svenska Bostäders hyreshus och vetter mot Henriksdalsallén. Pollargatan färdigställs i skrivande stund, medan Henriksdalsallén är bara klar till runt 30 %.

I fall pizzerian blir av, så är det redan matstället nummer sex som erbjuder pizza på Västra Sicklaön efter Saigon City (Henriksdalsberget), Munters (Henriksdalsberget), Finnbergets pizzeria, USA Pizza Express (Danviksklippan) och Biggles bar & bistro (Henriksdalshamnen).

Läs mer om caféer, restauranger och pizzerior på Västra Sicklaön.

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: