Oppositionsrådet Hans-Åke Donnersvärd lämnar Saltsjöqvarn för Västerbotten

SALTSJÖQVARN | Hans-Åke Donnersvärd, socialdemokrat, boende i Saltsjöqvarn och oppositionsråd i Nacka kommun har i en intervju i Nacka Värmdö Posten berättat att han flyttar till Bjurholm i Västerbotten.

Hans-Åke Donnersvärd, socialdemokrat i Nacka kommunfullmäktige
Hans-Åke Donnersvärd

“Min plan har alltid varit att återvända till Västerbotten, där jag växte upp, men jag trodde kanske inte att det skulle bli så snart. Men det är inte ofta det dyker upp så här spännande jobberbjudanden. Dessutom går min man i pension nu, så vi tyckte det var passande att flytta hem”, säger han i Nacka Värmdö Posten.

Läs hela intervjun i Nacka Värmdö Posten.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: