Facebook hade evenemang i Finnboda

FINNBODA | I fredags var fest- och evenemangslokalen Äventyrskontoret på Finnboda kaj återigen scen för en spännande händelse när Facebook bjöd in byråer och marknadsförare till en Facebook Studio Live.

Facebook har 800 miljoner medlemmar och är därmed den största mötesplatsen på Internet. Mycket av framgången beror på att man har öppnat den här mötesplatsen för byråer och marknadsförare att driva sina opionsbildnings- och marknadsföringskampanjer helt gratis på Facebook.

Facebook Studio Live är ett evenemang som Facebook håller på olika platser i världen för att inspirera, visa vilka möjligheter som finns och för att belöna bra exempel.

”Fatta vad ni missar här ute i Finnboda. go maten, go vädret, intressant schema”, skriver Sandra Terobi Grosse (Social Media Executive på MEC) på Twitter. ”Tackar för dagens aktiviteter från Facebook Studio Live här ute i Finnboda”, skriver Martin Gustafsson (OMD Sverige) på samma forum.

Facebook Studio Live 2012 i Finnboda

Facebook Studio Live 2012 i Finnboda (bild: Helen Alfegren / Twitter)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s