Förslag för parken mellan Värmdövägen och Kanalvägen visas i höst

HENRIKSDALSHAMNEN | Som tidigare rapporterat kommer rockaden mellan Värmdövägen och Saltsjöbanan, s.k. Danvikslösen att dröja ordentligt. Men många grannar i Henriksdalshamnen och Lugnet har därför idag en utsikt som består av en grön plank och en skräpig grön ”remsa” mellan planket och Kanalvägen.

7 maj hade därför Stockholm stad i Sjöstadens Hembygdsföreningens regi ett öppet möte om en mellanlösning:

  • gröna remsan görs om till en park, ”Kanalparken”;
  • i närheten av udden mellan Lugnets terrass och Henriksdalskajen anlägger man en bollplan;
  • konkretare förslag ska presenteras för allmänheten i höst;

>> Klicka här för att läsa vilka andra planer som diskuterades på mötet

Parken mellan Värmdövägen och Kanalvägen i Henriksdalshamnen

Kommentera