OlioDeli öppnar på Pollargatan 14 i Henriksdalshamnen

HENRIKSDALSHAMNEN | Ryktena om en pizzeria i Henriksdalshamnen verkar nu besannas. Men stället verkar bli mer än bara en enkel pizzeria.

Pasta och pizza restaurangen Olio Deli på Pollargatan i HenriksdalshamnenSvenska Bostäders “gröna” affärslokal i hörnet Pollargatan 14 / Henriksdalsallén har i dagarna skyltats med “OlioDeli Pasta Pizza” på en stor grön oliv.

OlioDeli är en kedja som serverar moussaka, vedugnsbakad pizza, pasta, falafel, meze, vinbladsdolmar, fisk-, kyckling- och kötträtter samt sallader och helt vegetariska rätter. Brödet bakas själv. Maten lagas dagligen i det egna köket.

Maten kan ätas på plats eller tas med. Även catering och hemkörning erbjuds.

Bakom OlioDeli står Gabi Saado, Abbe Chamoun och Laila Aho som har lång erfarenhet av Medelhavsmat. Kedjan drivs genom franchisetagare och ska förrutom en filial i Västerår och stället i Henriksdalshamnen även öppna i Malmö.

“Om jag bodde i Västerås skulle jag hänga här flera gånger i veckan så det kanske är bra att jag inte hittat denna kedja i Stockholm än…”, skriver bloggerskan Towis om Olio Deli i Västerås.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: