Många gillar bilden på grabbarna från Henriksdalsberget som håller i svensk flagga i Ukraina

HENRIKSDALSBERGET | Just nu kurserar en bild på Facebook som föreställer några grabbar från Henriksdalsberget och Jarlaberg med en svensk flagga i handen under matchen Sverige – England på Olympic Stadium (Республиканский стадион) i Kiew, Ukraina.

Orden ”Jarlaberg” och ”Henriksdalsberget” har skrivits på flaggan. Och alla som håller i flaggan har en bakgrund i både Turkiet och Sverige.

”Multikulturellt land detta Sverige!”, skriver Aleksander Patz Cholakov på Facebook. ”Åh! Fan va fett! henkan 4-ever”, skriver Daniela Herrera Hokka. ”Dom beryktade Jarla-Bergssvenneturkana?”, skriver Marcus Stork. Du kan också kommentera och gilla bilden på http://www.facebook.com/ozze.can

Grabbar från Henriksdalsberget och Jarlaberg håller i svensk flagga under fotboll EM i Ukraina

Grabbar från Henriksdalsberget och Jarlaberg håller i svensk flagga under fotboll EM i Ukraina (bild: Özgür Can)

Kommentera