Pensionär i Henriksdal berättar om hemmet i Stockholmskällan

HENRIKSDALSBERGET | Hemmet, som är ett samarbete mellan Stadsbiblioteket, Stadsmuseet och Stockholmskällan har samlat in berättelser med tankar och erfarenheter kring hemmet. En berättelse kommer från Henriksdal.

Arkitekten Tore Ahlsén tittar från sin balkong på Henriksdalsringen

Arkitekten Tore Ahlsén tittar från sin balkong på Henriksdalsringen

”Mitt hem är verkligen min borg. Helst är jag ensam där och går hellre ut och träffar kompisar över en middag på stan. Hemma vill jag gå i myskläder och kunna vara precis mig själv utan att ta hänsyn till andra. Jag är en prylmänniska, så hela lägenheten är full av små saker och fotografier i alla rum. Har också många blommor – bra både för luften och synintrycket”, skriver den anonyma grannen som uppenbar är pensionär. >> Läs hela berättelsen från Henriksdal

Och som tidigare rapporterat har även en berättelse från Henriksdalshamnen tagits med.

Kommentera