Lust att jobba på supertrevliga matcaféet Svindersviks Brygghus?

SVINDERSVIK | Jeanette van den Bos trevliga arbetskamrater på matcaféet Svindersviks Brygghus på gångavstånd från Finnboda och Henriksdalsberget ska starta eget respektive få barn i höst. Därför söker hon ett par duktiga personer inför hösten och till nästa säsong.

Svindersviks brygghus i NackaNågon självgående behövs akut

Caféet har öppet under sommaren och fram till jul. Så du behövs från och med 10 augusti 2012 redan. Jeanette söker någon som är mellan 20 och 25 år gammal (eller varför inte en ung pensionär?), företagsam, driftig, självgående, gärna med branscherfarenhet, naturlig driv och hemtrevligt intresse – ”någon som inte behöver allt för mycket inskolning utan som faller naturligt in i atmosfären och har lite känsla för litet och hemtrevligt”.

Arbetstider är c:a torsdagar till söndagar klockan 10:00 – 17:00, så det går bra att kombinera med andra jobb eller plugg. I arbetsuppgifterna ingår kallskänsjobb & bak, kassa, disk, plock och service.

Jeanette van den Bos på Svindersviks Brygghus
Jeanette van den Bos på Svindersviks Brygghus

Någon företagsam behövs fr start nästa år

Hon behöver också någon som kan vara med nästa år från start på våren på heltid (ledig mån & tis). Denna person ska ha körkort och bil, ett intresse att utveckla verksamheten och (lära sig att) driva caféet självständigt. Här ingår alltså även inköp och planering.

Vem vet, kanske är du så driftig att Svindersviks Brygghus kan ha öppet mer än idag.

Om du är intresserad, så hör gärna av dig på info@svindersviksbrygghus.se ellet tel. 0734-368767. 

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

En kommentar till “Lust att jobba på supertrevliga matcaféet Svindersviks Brygghus?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: