Bil och cykel inblandade i trafikolycka vid Danviksklippan

DANVIKSKLIPPAN | 21 september klockan på morgonen skedde en trafikolycka i närheten av Danviksklippan med en bil och en cyklist inblandade.

Cyklisten, en man, fördes med lindriga skador i ambulans till Södersjukhuset. ”Inte förvånad dessvärre, det både cyklas & körs galet snabbt runt Danviksklippan & ned mot Kanalvägen”, skriver Maria Pekkari på Facebook. ”Nej detta har man ju nästan väntat på. Som fotgängare på väg till bussen på mornarna, gäller det att se upp”, skriver Sonja Westerblad på samma ställe.

”Har instett att det är ett problem varför vi ska ta itu med problemet ganska omgående. Jag vet inte riktigt hur vi ska göra ännu men som sagt även cyklister måste följa gällande trafikregler”, skriver trafikchefen på Polisen Trafiken Söderort Nacka.

åtta tomma SL-bussar nedanför Danviksklippan

Ett svar till “Bil och cykel inblandade i trafikolycka vid Danviksklippan

  1. Dunderharen

    Tror inte cyklister gillar trafikregler…..

Kommentera