Kärlekshistoria med hinder mellan cyklist och joggare i Danvikstull

DANVIKSKLIPPAN | På jogga.se, ett community för löparentusiaster, hittade jag en intressant berättelse om en joggare som bodde på Danviksklippan och kvinnlig cyklist som alltid mötes på samma ställe och vid samma tidpunkt i Danvikstull.

Danvikstull med Saltsjöbanan, Värmdövägen, Danviksbron och Det Vita Huset

Danvikstull med Saltsjöbanan, Värmdövägen, Danviksbron och Det Vita Huset

Sedan kom vi i synk (dvs jag kom upp i tid och hade packat löparstassen klar kvällen innan) och vi möttes ungefär vid Londonviadukten strax innan Vikingterminalen varje morgon – inom ett spann på hundrafemtio meter – sådan precision hade hon. Som en klocka på sin gamla cykel. En oväxlad cykel med en nätkorg på styret”, skriver Henrik Rundgren på jogg.se

>> Läs hela novellen på jogg.se

Ett svar till “Kärlekshistoria med hinder mellan cyklist och joggare i Danvikstull

  1. Fredrik Jansson

    Tack för den historien, lite magisk faktiskt!

Kommentera