Entreprenörer nöjda med nygjorda parken på Kvarnholmen

KVARNHOLMEN | Parken längst ut på Kvarnholmen verkar nästan klar om man får tro entreprenören Peab Drift & Underhålls notis. 

Park på Kvarnholmen”Det är ett projekt med många olika delar i vilket har krävt en noggrann planering. Vi har lagt upp det så att vi har arbetat oss från den ena sidan till den andra för att inte sitta och åka fram och tillbaka hela tiden. Det är både tids- och energisparande”, säger Leif Hendered som är platschef på Peab Drift & Underhåll.

De har anlagt en asfalterad gång- och cykelväg genom parken på Kvarnholmen samt en grusad gångbana längs vattnet. Lekställning och olika lekredskap har monterats. En gummimatta kommer också att läggas för att barnen inte ska skada sig om de ramlar.

>> Läs hela artikeln om nya parken på Kvarnholmen

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: