Kampsportsproffs från Henriksborg tar paus

HENRIKSBORG | Nils Widlund, en mycket framgångsrik 26-årig kampsportare som har sin familj på och är uppvuxen i Henriksborg samt har gått i Vilans skola, har bestämt sig för att ta en paus från kampssporten.

Nils Widlund

Nils Widlund

”Saker och ting förändras och min motivation för kampsport har jag förlorat”, skriver han på sin blogg.

”Under tiden har jag fått fler möjligheter inom banken och nu pluggar jag inför en licensiering och är på gång mot en ny tjänst, vilket tar en del av min privata tid. Jag har flickvän jag umgås mycket med och mina fina vänner vill man också spendera tid med. Jag har köpt en ny lägenhet och håller på att sälja min nuvarande”, förklarar Nils.

>> Läs Nils hela blogginlägg om varför han nu väljer ett liv utan träning och tävlingar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s