Kampsportsproffs från Henriksborg tar paus

HENRIKSBORG | Nils Widlund, en mycket framgångsrik 26-årig kampsportare som har sin familj på och är uppvuxen i Henriksborg samt har gått i Vilans skola, har bestämt sig för att ta en paus från kampssporten.

Nils Widlund
Nils Widlund

”Saker och ting förändras och min motivation för kampsport har jag förlorat”, skriver han på sin blogg.

”Under tiden har jag fått fler möjligheter inom banken och nu pluggar jag inför en licensiering och är på gång mot en ny tjänst, vilket tar en del av min privata tid. Jag har flickvän jag umgås mycket med och mina fina vänner vill man också spendera tid med. Jag har köpt en ny lägenhet och håller på att sälja min nuvarande”, förklarar Nils.

>> Läs Nils hela blogginlägg om varför han nu väljer ett liv utan träning och tävlingar

Författare: Konstantinos Irina

Kandidat för Nackalistan till Nacka kommunfullmäktige 2022, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, årets Nackabo 2008.

Kommentera

%d bloggare gillar detta: