Stockholm lovar snart återöppna cykelstråket nedanför Fåfängan

DANVIKSTULL | Cykel- och gångstråket nedanför Fåfängan och Londonviadukten, som även under de kalla månaderna används flitigt av flanerare och cyklister från Nacka, Värmdö och Sjöstaden, har starkt påverkats av rörarbeten mellan Tegelviken och SL:s bussgarage.

Gång- och cykeltunneln samt gång- och cykelvägen på sidan med Tegelviken har varit avstängd i flera veckor nu. På sidan med Det Vita Huset är det däremot trånga, icke asfalterade och icke märkta gång- och cykelvägar som gäller under den tiden.

Gång- och cykelväg mellan fåfängan och londonviadukten

Cyklister har hört av sig Stockholm stad som nu lovar återöppna förbindelsen senast fredag, 15 mars 2013.

>> Läs mer om den trånga gång- och cykelvägen nedanför Hästholmsviadukten som hundratals cyklister och flanerare använder varje dag.

Kommentera