SjöVägen angör nu permanenta bryggan på Kvarnholmen

KVARNHOLMEN | Du som åker med SjöVägens pendelbåtar till Nacka strand har säkert märkt att den tillfälliga bryggan på Kvarnholmen håller på att tas bort för att kunna färdigställa den sista delen av strandlinjen på Kvarnholmens västra del.

Permanent brygga för SjöVägen nedanför Munspelet på KvarnholmenDär kommer man, när vädret tillåter, att starta vårplanteringen för Kvarnholmens park. Lekutrustning, belysning och parkbänkar är redan installerade.

Nya, permanenta bryggan ligger nu nedanför Munspelet.

Författare: Konstantinos Irina

Ledamot för Nackalistan i Nacka kommunfullmäktige, talesperson för nätverket Bevara Trolldalen!, bloggare på vastrasicklao.se sedan 2007.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: